Fotod: vaata Toro Rosso ning Williamsi uusi värvilahendusi F1-sarjas

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Williamsi uus värvilahendus F1-sarjas.
Williamsi uus värvilahendus F1-sarjas. Foto: https://twitter.com/WilliamsRacing/

Sel nädalal avalikustasid nii Toro Rosso kui ka Williamsi meeskond oma uue hooaja vormelite väljanägemised.

Red Bulli noortemeeskonnana vormel 1 sarjas kaasa lööv Toro Rosso meeskond pole uueks aastaks värvilahenduse poole pealt suurt midagi muutnud, masin on endiselt peamiselt sinist värvi, vaid üksikutes kohtades annab värvi punane ning masinat ehivad suured Red Bulli logod.

Williamsi vormel 1 meeskond otsustas uueks hooajaks aga värvilahendust võrreldes varasemaga tunduvalt muuta. Siiani peamiselt valget värvi auto asemel on uueks hooajaks autot katmas peamiselt must ja sinine värv. Kui Toro Rosso kujundus on fännides pettumust valmistanud, siis Williamsi kujundust on pigem just kiidetud.

Uuel hooajal sõidavad Toro Rosso meeskonna eest ka varasemalt seal sõitnud venelane Daniil Kvyat ning vormel 1 sarjas debüteeriv Alexander Albon. Williamsi meeskonna eest teeb tagasituleku poolakas Robert Kubica ning teiseks sõitjaks on samuti debüteeriv George Russell.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles