Dortmundis särama löönud nooruk: ootan mängu perekonna ees väga

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jadon Sancho
Jadon Sancho Foto: Jan Huebner/Voigt / imago/Jan Huebner

Dortmundi Borussias uskumatu läbimurde teinud 18-aastane Jadon Sancho ei jõua ära oodata kohtumist Tottenhami vastu Meistrite liigas.

Londonist pärit Sancho saab esmakordselt osaleda suures kohtumises Londonis oma tuttavate ja perekonna ees, kui Dortmund kohtub Meistrite liiga kaheksandikfinaalis Tottenamiga. Wembley staadionil toimuv kohtumine leiab aset sel kolmapäeval.

«Kõik kirjutasid koheselt mulle, sest soovisid pileteid saada. See on minu jaoks väga tähtis sündmus, ma saan oma perekonna ees mängida. Olen lapsepõlvest saati tahtnud seda teha ja nüüd on mul see võimalus Wembley staadionil. Ma ei jõua seda päeva ära oodata,» rääkis Sancho National Spordile.

Minu jaoks oli Dortmundisse minek suurepärane otsus, nad annavad siin noortele võimaluse ennast tõestada. Ma ei suuda neid kuidagi ära tänada," lausus Sancho.

Samas pole Inglasest jalgpallur unustanud ka Põhja-Londonit, kust ta ise pärit on: «Ma tean mis tunne on sellises keskonnas üles kasvada. Ma ei taha detailidesse laskuda aga see pole tore, eriti kui sinu ümber on nii palju inimesi, kes teevad halbu asju.»

«Ma loodan, et ma saan nendele lastele, kes kasvavad üles samas piirkonnas, anda edasi positiivse sõnumi. Vältige pahandusi ning töötage oma unistuste nimel. Te ei pea tingimata jalgpalluriteks saama, aga keskenduge koolitööle ning hoidke end,» lausus suure südamega Sancho.

Sancho sai sel hooajal oma suure võimaluse Dortmundi Borussias, kui ta lahkus Manchester City'st. Sel hooajal on Sancho alustanud 14 kohtumist 21st ning on Saksamaa kõrgliigas selle ajaga löönud koguni seitse väravat ning andnud üheksa resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles