Eesti amatöörjalgpallis tehti oluline reeglimuudatus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tänavu loositakse väikeste karikavõistluste avaringi paarid märtsikuu keskpaigas. Võistluse juhendis viidi sisse muudatus, kui tänavu viigilise tulemusega lõppevate kohtumiste normaalaja järel ei mängita enam lisaaega, vaid kohtumise võitja selgub penaltiseerias.

Lisaaja kaotamine on olnud trendiks ka mitmel teisel võistlusel. Näiteks mullu selgus nii meeste kui ka naiste Superkarikavõitja normaalajale järgnenud penaltiseerias.

Väikestest karikavõistlustest võtavad iga-aastaselt osa II ja madalamate liigade võistkonnad. Seni on oma huvi üles näidanud juba 57 meeskonda ning sinna on lisandumas rahvaliigas pallivad võistkonnad, mistõttu on lõplik osalejate arv veel selgumisel. 1/64-finaalid toimuvad esialgse plaani järgi märtsi lõpus (27.-31. märts) ning karikas kulmineerub finaalkohtumisega A. Le Coq Arenal 11. septembril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles