PM Rootsis. Loeb: võin ju Rootsi rallit nautida, aga ma pole lumel kuigi hea

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb.
Sebastien Loeb. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Autoralli maailmameistrivõistlustel viiendat kohta hoidev Sebastien Loeb (Hyundai) sõnas Rootsi ralli eel, et kuigi talle meeldib lumel sõita, ei ole ta selles kuigi hea.

Viimati osales Loeb Rootsi rallil kuus aastat tagasi. Rootsi ralli on kogenud prantslane karjääri jooksul suutnud võita vaid korra, kui oli kiireim 2004. aasta etapil. «Ma naudin seda rallit, aga ma pole siin kunagi hea olnud,» tõdes Loeb. «Siin on palju improviseeritud sõitmist ja see muudabki ralli minu jaoks nauditavaks.»

Loeb rõhutas, et kuigi on kogenud rallimees, pole tema kogemustest Rootsis just eriti palju tolku, sest oma viimase lumeralli sõitis ta kuue aasta eest. «Annan endast parima, aga mul pole õrna aimugi, mis täpselt saama hakkab. Minu viimasest lumerallist on väga palju aega möödas. Aga pole hullu. Suur osa rallist on minu jaoks täiesti uus, aga olen alati lumel sõitmist nautinud.»

Loeb tõi välja, et Rootsi ralli puhul on stardipositsioon äärmiselt oluline. «Esimesena pole siin kunagi hea startida. Enda stardipositsiooniga olen aga rahul,» ütles viiendat stardipositsiooni omav prantslane.

Neljanda kohaga lõppenud Monte ralli kohta ütles Loeb: «Monte tulemusega võime üldplaanis rahule jääda, aga ma ei tundnud end autos sajaprotsendiliselt ning seetõttu polnud ka ajad kõige paremad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles