JWRC sarjas debüteeriv Poom: alustame oma tempoga

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roland Poom ja Ken Järveoja
Roland Poom ja Ken Järveoja Foto: @World / M-Sport

Juba homme antakse Rootsis start hooaja teisele MM-rallile. Just hooaja ainsal talverallil teevad avastardi Junior WRC klassi võistlejad.

Tänavu on sarjas osalemas ka Roland Poom ja Ken Järveoja. Poomi jaoks on see tema karjääri teiseks MM-stardiks ja JWRC klassi debüüdiks. Järveojal on varasemalt ette näidata 18 starti, milles 13 olnud JWRC klassis.

Mõlemal mehel on ees ootamas esimene Rootsi ralli start. Tänaseks on ekipaaž rajaga tutvutud ning nüüd ollakse juba stardipoodiumi ja avakatse ootuses.

«Kirjutamisel olid olud väga head, eriti reedeste katsete olud, mis asuvad rohkem põhja pool. Üldiselt on teed väga lahedad ja loodetavasti olud püsivad enamvähem okeid, et teistel läbimistel meil, kui tagant startijatele ka teed alles jääks. Hetkel lubab sula, aga eks aeg näitab mis tuleb,» sõnas Poom pärast rajakirjutamist.

«Minu jaoks on tegemist esimese Rootsi ralliga, seega alustame oma tempoga ja proovime leida tempo, millega tunneme ennast mugavalt,» jätkas Poom.

Lisaks Poomile ja Järveojale stardivad Rootsi ralli JWRC arvestuses ka Ken Torn ja Kuldar Sikk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles