Neuville leidis Rootsi rallil tükikese Austraaliat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi rallit avakatse järel juhtinud, kuid neljanda katse järel neljandaks kukkunud Thierry Neuville’ile tegid reede hommikul muret Rootsi ja Norra keerulised lögased teed. Neuville’i sõnul oli neljas katse suisa nii keeruline, et: «Hüppasin ringi nagu känguru!»

Neuville kaotab eestlasele Ott Tänakule nelja katse järel 6 sekundiga, kuid belglase sõnul on päeva teine pool palju keerulisem.

«Praegu on tingimused head, aga usun, et päeva teine pool tuleb palju keerulisem, sest jää võib sulada ning raja veelgi lumisemaks ja vesisemaks muuta,» ütles ta WRC All Live eetris. 

Neuville'ist jääb omakorda 8,4 sekundi kaugusele MM-sarja üldliider Sebastien Ogier, kes jäi pärastlõunal napisõnaliseks, ent kinnitas, et autoga on kõik korras. «Peame mõtlema, kust sekundeid tagasi võtta, aga tunne on üldiselt väga hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles