PM Rootsis. Torn sai lumevallist rahva abiga välja

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi ralli viiendal kiiruskatsel valli sõitnud ja JWRC arvestuses neljandalt kohalt hoobilt esikümnest välja langenud Ken Torn oli võistluspäeva järel nähtavalt pettunud, kuid motivatsioon pole mehel langenud.

«Nina läks alt ära, läksime valli ja sinna me jäime. Saime tänu rahvale välja, muud midagi. Auto kahjustada ei saanud,» kommenteeris Torn.

Lisaks märkis Torn, et esimesel täispikal võistluspäeval polnud rehvide säästmisest mingit tolku. «Tuleb peeglisse vaadata. Püüame rehve säästa, aga teistel meestel, kes sõidavad kiiremini, on rehvid alles. Midagi on valesti, peame selle välja mõtlema.»

Teisel JWRC arvestuses sõitval eestlasel Roland Poomil sääraseid probleeme polnud. Kui Torn näitas pärast ebaõnnestunud katset head kiirust ja kerkis kümnendaks (+19.28,7), siis Poom asub suisa neljandal (+1.58,0) kohal.

«Nagu ma ka enne rallit ütlesin, et hakkame üsna rahulikult peale. Kuna me ühtegi kilomeetrit selle autoga sisuliselt sõitnud ei olnud, siis oli esimesel ringil plaan aru saada autost, oludest ja lõpuks kus rallil me oleme,» muigas Poom. «Esimesel ringil tegime kõike plaanipäraselt, teisel ringil proovisime kiirust tõsta. Tunne oli hea ja ajad samuti. Me sõidame suht turvaliselt,» lisas ta.

Neljandal katsel autoga kivi tabanud ja käele haiget teinud Poom on M-Spordi kiropraktiku poolt kinni teibitud. Mehe käsi õnneks ei valuta ja saab probleemideta sõita. Sarnaselt Tornile kurtis ka Poom, et rehvid kuluvad kiiresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles