Ogier jooksis pealtvaatajaid otsides kilomeetri

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Autoralli MM-sarja liider Sebastien Ogier keeras oma Rootsi võidukihutamise metsa juba esimesel täispikal võistluspäeval. «Jäin lumevalli kinni. Ses polnud midagi erilist,» kirjeldas kuuekordne maailmameister kuuendal kiiruskatsel juhtunut.

Kui tavaliselt jõuavad lumme kinni jäänud rallimehed Rootsis peagi tagasi teele, sest entusiastlikud rallifännid lükkavad nad lahti, siis Ogier suutis eksida sisuliselt inimtühjas paigas.

«Puutusin veidi valli, jäin kinni ja kuna pealtvaatajaid polnud, ei saanud me miskit teha. Pidime jooksma, ma ei teagi, äkki kilomeetri, et neid leida. Meil oli veidi aega, et lumes hullata,» nentis prantslane.

Päeva pooleli jätmisega kaasnenud trahviminutid tähendavad, et Ogier on rallil 46. kohal. Ta tuleb küll homme tagasi rajale, kuid nüüd on tal midagi jahtida vaid pühapäevaselt punktikatselt. «Homne mind ei huvita. Mul ei ole midagi püüda. Eesotsast startides ei ole suurt miskit teha.»

Citroeni teine piloot, Esapekka Lappi, läheb nädalavahetusele vastu viiendalt kohalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles