Videod: maailma sportlikuim füüsikaõpetaja teeb silmad ette NBA-tähtedelegi (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportlik füüsikaõpetaja Jonathan Clark.
Sportlik füüsikaõpetaja Jonathan Clark. Foto: Instagram/jclarkthejumper

Kui Jonathan Clark tahab oma õpilastele näidata praktilist füüsikat, viib ta nad kooli võimlasse. Ja surub üle nende palli korvi.

«Mulle tundub, et kõik võidavad, sest mina saan teha, mida naudin, ja lapsed saavad sellest mõnusa emotsiooni,» vahendab CTV California Clovis Northi Hariduskeskuses teadusaineid õpetava Clarki mõtteid. «Läbi aasta olen keskendunud lastega heade suhete loomisele ja ma panin tähele, et see aitab neil minu ainest aru saada. Ühtlasi oli see viis, kuidas näidata oma isiksust, et olen samuti inimene.»

Clarki taust on kergejõustikus ja mõistagi korvpallis. Õpetamiseni jõudis ta lihtsalt seetõttu, et pidi ülikooli kõrvalt lisaraha teenima. Sealjuures makstakse praeguseni ka korvpalliga tegelemise eest – Clark on nõnda osav pealtpanija, et videomängufirmad filmivad tema liigutused üles ja hiljem kleebitakse maailmakuulsate pallurite kehad õpetaja loodud skeletile.

«Nii et kui ma mänge mängin ja LeBron James teeb seal ühe kindla pealtpaneku, mis on nii minule omane, saan ma öelda, et jah, see on minu pealtpanek,» naeris Clark.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles