Postimees TV: teise koha jahil Neuville on õnnesärgis sündinud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Thierry Neuville peab tänama kõigevägevamaid, et tema unistus Rootsi ralli teisest kohast jätkuvalt elab. Ralli 14. kiiruskatsel tegi belglane suurel kiirusel pirueti ja pääses napilt lumme kaevumisest.

Laupäevasel rallipäeval oivalist minekut näidanud Neuville oli päeva viimasel pikal kiiruskatsel lähedal kulukale veale, kui kiires paremkurvis tema Hyundai ootamatult pidamise kaotas ja pirueti tegi. Kes teab, ehk võinuks see õnnetus tõesti belglasele ohtralt aega maksma minna, kuid kaardilugeja Nicolas Gilsoul utsitas teda gaasi peal hoidma ja masinal oli veel piisavalt hoogu sees, et end lumevallist välja vedada.

Hooaja avaetapil Monte Carlos teisena lõpetanud Neuville on päeva viimaste kiiruskatsete eel Rootsis neljandal kohal. Esapekka Lappi edestab teda aga vaid 2,6 sekundiga ja vahe tiimikaaslase Andreas Mikkelseniga on kõigest 4,5 sekundit. Ott Tänakule kaotab Neuville juba 58,8 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles