Tuuli Tomingas tegi ka jälitussõidus suurepärase esituse!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas
Tuuli Tomingas Foto: Jarek Jõepera/Biathlon.ee

Laskesuusataja Tuuli Tomingas alustas Salt Lake City MK-etapi jälitussõitu niigi ilusalt 14. kohalt. Tänased 10 kilomeetrit andsid lootust enamaski, aga lõpuks tuli leppida jälle 14. kohaga.

Avatiir – viis märki kukkusid maha, kuues koht.

Teine tiir – väike sihikuparandus, aga asja ette, sest jälle langesid kõik märgid. Kaisa Mäkäräineni kannul lahkus Tomingas tiirust seitsmendana.

Kolmas tiir – soomlanna ja Lisa Vittozzi suutsid kahe kilomeetriga eestlanna paari sekundiga maha raputada, aga Tomingas näitas siiski uhket kiirust. Kahjuks jäid püsti esimene ja viimane märk ning kaks trahviringi kukutasid ta kümnendaks.

Neljas tiir – ka teises püstitiirus jättis esimene märk meie sportlasel püsti, kuid ülejäänud neli langesid. Jälitajad tabasid aga armutult ja Tomingas langes 14. kohale. Seda hoidis ta lõpuni.

Esikoha sai Denise Herrmann, kes sõitis viimase ringiga kinni 12-sekundilise kaotuse tiimikaaslase Franziska Hildebrandiga ja võttis lõpuks 4,2 sekundiga võidu. Kolmas oli kolm trahvi lasknud Mäkäräinen (+16,5).

Tomingas kaotas võitjale 1.51,4.

Ühe trahviringi sõitnud Regina Oja sai 35. (0+0+0+1, +2.52,4). Viis trahvi lasknud Johanna Talihärm kaotas 4.50,9 ja oli 47.koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles