Värske Eesti meister Kätlin Piirimäe: aeg on küps isiklikuks rekordiks

Lauri Birkan
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kätlin Piirimäe
Kätlin Piirimäe Foto: Tairo Lutter / Postimees

Värske Eesti kuulitõuke sisemeister Kätlin Piirimäe pakatab optimismist ning loodab suvel senisest märksa enamat korda saata.

«Olen rahul. Ikkagi hooaja parim tulemus,» sõnas Piirmäe Eesti sisemeistri tiitli toonud 15.38 peale. Ehkki tulemus polnud tema varasemat taset arvestades midagi erilist, kinnitas kuulitõukaja, et tema seis on tegelikult väga hea ning kevadele võib minna vastu optimistlikult. «Tahaksin ikka 16.80 peale ära tõugata (Piirimäe rekord – toim). Arvan, et aeg on selleks küps,» teatas Piirimäe konkreetselt ning selgitas, et vigastused pole teda enam tükk aega seganud ning kõik tingimused heaks tulemuseks on soodsad. 2015. aastal tegi talle haiget sõrm ning aasta hiljem küünarnukk, kuid nüüdseks on need täielikult ära paranenud ning trenni saab juba mõnda aega teha täie rauaga. Ent millest siis tänase tulemuse tagasihoidlikkus?

«Alustasin möödunud aasta aprillist pöördega tõukamist, kuid nüüd otsustasin uuesti glide’-i kasuks ning seepärast kannatas veidi ka tulemus,» põhjendas Piirimäe. Ta lisas, et ei olnud veel valmis sees pöördelt tõukama, kuid tulevikus panustab ta siiski pigem sellele tehnikale. «Teeme tööd ja näeme vaeva, et pöördega tippu jõuda, sest varu on mul kõvasti,» ütles Piirimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles