Tomingas: laskumisel läksin vaevata Mäkäräinenist ja Vittozzist mööda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Tomingas
Tuuli Tomingas Foto: Jarek Jõepera

Tuuli Tomingas kordas täna Salt Lake City MK-etapil kaks päeva varem välja sõidetud karjääri parimat tulemust ning saavutas naiste 10 kilomeetri jälitussõidus 14. koha.

«Läksin täna rajale mõttega, et päev on igati korda läinud kui lõpetan 20 parema hulgas,» rääkis Tomingas pärast võistlust laskesuusaliidu kodulehele. «Sellel hooajal on lihtsalt läinud nii, et hea sprindi järel pole jälitussõit kõige paremini õnnestunud. Täna olen ülimalt õnnelik, et pingele vastu pidasin,» analüüsis 24-aastane eestlanna, kes pärast esimest tiiru oli kuues ja teise järel seitsmes. Püsti jäi 10 märgist aga kolm ja sealt ka 14. koht kokkuvõttes..

Võrreldes neljapäeval toimunud sprindidistantsiga, tundis Tomingas ennast rajal paremini. «Täna tundus rada kõvem ja seetõttu ka mind igati soosiv, sõidutunne oli ka parem,» lisab neiu. Ka täna kiidab eestlanna suuski taevani. «Suur kummardus hooldetiimile, suusad oli taas jälle üle platsi. Laskumisel läksin vaevata Lisa Vittozzist ja Kaisa Mäkäräinenist mööda. Meie väike tiim on hämmastavalt head tööd teinud,» jagub Tomingal tänusõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles