PM Rootsis. Tänak: tean, kui väga mu hea sõber Markko pingutas, et Rootsis võita. Tore, et sellega nüüd hakkama saime!

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsi ralli võitnud Ott Tänak kinnitas, et rallivõit on imeline. Seejuures meenutas ta poodiumil Markko Märtini püüdlusi Rootsi rallit võita.

«Ma tean, kui väga mu hea sõber Markko (Märtin) pingutas, et siin Rootsis võita, ja ta jõudis korra väga lähedale. Tore, et sellega hakkama saime. Olen väga rõõmus, et lõpuks selle võidu saime!» märkis õnnelik Tänak.

Tänak võitis ralli ülekaalukalt, noppides ka punktikatsel maksimumpunktid. Midagi polnud tagasi hoida? «Meil oli jälle hea rütm ja sõitsime veidi kiiremini kui tavaliselt. «Meil oli hea stardipositsioon ja kõik töötas suurepäraselt. Muidugi pingutasin ja tulemus oli hea. Olen selle üle õnnelik.»

Rallijärgsel pressikonverensil sõnas Tänak, et juba reede hommikul kulges kõik tema jaoks hästi, aga pärastlõuna oli paras ellujäämismäng. «Aga suutsime sellegipoolest kiiresti sõita ja Teemu (Sunineni) järel püsida. See oli võtmemoment.»

Laupäeva hommikul pudenes Suninen aga kõrgest mängust ja edasine oli Tänaku jaoks vaid vormistamise küsimus. «Pärast seda me riske ei võtnud ja sõitsime mõnusa tempoga. Võib-olla oli isegi igav, sest me ei pidanud kellegagi koha pärast võitlema. Aga kõik töötas ja mõnus oli sõita.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles