PM Rootsis. Tänak: praegune esikoht ei loe midagi, juhtida tuleb pärast viimast rallit

Kris Ilves, Torsby
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rootsis oma karjääri seitsmenda MM-etapi võitnud Ott Tänak ütles pärast triumfi, et punktiarvestuse mõttes oli tegemist olulise võiduga.

Esimest korda karjääris MM-sarja üldliidriks tõusnud Tänak aga oma positsiooni üle ei tähtsusta, sest hooaeg on alles algusjärgus. «Kas juhime täna või pärast seitsmendat rallit, ei loe mitte midagi. Juhtida tuleb pärast viimast rallit,» ütles Tänak.

Järgmisele etapile Mehhikos stardib Tänak esimesena. «Mehhiko on meie jaoks kindlasti uus kogemus, sest me pole varem esimesena teel olnud. Eks see saab olema omamoodi keeruline.»

Rootsi ralli võidu tõi saarlasele tema sõnul reedene võistluspäev: «Reede oli keeruline päev. Teadsime, et pärastlõunane osa on meie jaoks raske ning kindlasti paljud sõidavad meist seal kiiremini. Aga suutsime selle üle elada ning alates laupäevast olime kõigiga võrdsetes oludes. Sealt edasi suutsime suhteliselt minimaalse riskiga selle tulemuse kätte saada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles