Toyota president külvas Tänaku ja Järveoja kiidusõnadega üle (1)

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toyota korporatsiooni president Akio Toyoda (keskel) koos Ott Tänaku, Martin Järveoja ja Tommi Mäkineniga.
Toyota korporatsiooni president Akio Toyoda (keskel) koos Ott Tänaku, Martin Järveoja ja Tommi Mäkineniga. Foto: Toyota Gazoo Racing WRT

Toyota autotööstuse president Akio Toyoda oli Rootsi MM-ralli järel mõistagi heas tujus, kuna Ott Tänak ja Martin Järveoja suutsid autoralli MM-sarja teisest etapist võtta absoluutse maksimumi.

«Saavutasime oma esimese võidu sel hooajal juba hooaja teisel etapil ning ma soovin selle eest õnnitleda ja tänada Otti ning Martinit,» sõnas Toyoda pressiteate vahendusel. «Samuti soovin tänada kõiki fänne ja partnereid nende toetuse eest,» lisas ta.

«Kui me kaks aastat tagasi siin võitsime (esikoha teenis Jari-Matti Latvala – toim), siis on mul siiani selgelt meeles, kuivõrd üllatav see oli. Tegu oli alles meie teise ralliga pärast MM-sarja naasmist. Tänavune võit on aga erinev, kuna võitlesime algusest peale võidu nimel,» rääkis Toyoda.

«Kui võrrelda tänavust rallit kahe aasta tagusega ning mullusega, siis ma näen, kuidas meeskond on vahepeal arenenud. Soovin selle eest tänada Tommit (meeskonna juht Tommi Mäkinen – toim), et ta meeskonda veab,» tunnistas Toyoda.

Autoralli MM-sarja kolmas etapp Mehhiko ralli on kavas 7.–10. märtsini.

MM-sarja üldseis sõitjate arvestuses:

  1. Ott Tänak (Toyota Gazoo Racing WRT) 47 punkti
  2. Thierry Neuville (Hyundai Shell Mobis WRT) 40
  3. Sébastien Ogier (Citroën Total WRT) 31
  4. Kris Meeke (Toyota Gazoo Racing WRT) 21
  5. Esapekka Lappi (Citroën Total WRT) 19
  6. Sébastien Loeb (Hyundai Shell Mobis WRT) 18

MM-sarja üldseis tiimide arvestuses:

  1. Toyota 58 punkti
  2. Hyundai 57
  3. Citroën 47
  4. M-Sport 30
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles