«PowerStage». Kahekordne Rally Estonia võitja Östberg: armastan seda rallit, tahan väga ka sel aastal osaleda

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mads Östberg.
Mads Östberg. Foto: Jaanus Ree/Red Bull Content Pool

Saates «PowerStage» võtavad Rauno Paltser ja Gustav Kruuda kokku möödunud nädalavahetusel toimunud Rootsi MM-ralli ning muuhulgas on saates ka intervjuu norralase Mads Östbergiga, kes avaldas soovi tulla starti ka suvel toimuval Rally Estonial. 

Hooaja alguses avaldas Östberg sotsiaalmeedias video, kus olid kalendrisse välja toodud mitmed erinevad rallid, mille hulka kuulus ka Rally Estonia, mille norralane kahel aastal ka võitnud on. «PowerStage'i» saatele antud intervjuus selgub, et päris täpselt uue hooaja plaan siiski paigas pole, kuid Rally Estonia on endiselt mõttes.

«Ma tahaksin väga Rally Estonial sõita, see on üks mu lemmikuid rallisid. Olen ju kaks korda seal sõitmas käinud, armastan seda üritust. Ma loodan, et saan ka sellel aastal Rally Estonial kaasa lüüa,» lausus Östberg.

Lisaks Östbergi intervjuule tuleb tänases saates juttu kogu möödunud nädalavahetuse jooksul toimunud Rootsi MM-rallist. Muuhulgas annab saates intervjuu ka JWRC sarjas debüütralli kõrge teise kohaga lõpetanud Roland Poom.

Kuula «PowerStage» saadet siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles