Treeneri vallandanud Osaka kaotas Dubais juba avakohtumise

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naomi Osaka.
Naomi Osaka. Foto: DAN PELED / EPA

Esmakordselt pärast treeneri vallandamist väljakule tulnud maailma esinumber Naomi Osaka kaotas Dubais toimuval kõrgetasemelisel turniiril juba esimeses kohtumises.

Osaka üllatas kogu tennisemaailma uudisega, et on vallandanud oma peatreeneri Sascha Bajini, kellega tehtud koostöö tulemusena oli Osaka tõusnud küllaltki kiire aja jooksul maailma esireketiks. Aasta alguses võitis Osaka ka Austraalia lahtised, kuid pärast seda otsustas ta koostöö Bajiniga lõpetada.

Nüüd esmakordselt pärast koostöö lõpetamist väljakule tulnud Osaka kohtus Dubai turniiri teises ringis Kristina Mladenoviciga (WTA 67.) ning jäi tund ja seitse minutit kestnud kohtumises kindlalt alla 3:6, 3:6.

Kolmandas ringis kohtub võidu võtnud Mladenovic hispaanlanna Carla Suarez Navarroga (WTA 26.), kes võitis Kontaveidi alistanud hiinlannat Shuai Zhangi 6:4, 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles