Meistrite liiga: Liverpool ja Bayern jätsid väravad löömata, Lyon viigistas Barcelonaga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpool - Müncheni Bayern
Liverpool - Müncheni Bayern Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Jalgpalli Meistrite liiga kaheksandikfinaalides mängisd nii Liverpool – Müncheni Bayern kui ka Lyoni Olympique – FC Barcelona 0:0 viiki. 

Liverpooli ja Bayerni vahelisest kohtumisest oodati korralikku tulevärki, kuid sel korral väravate löömiseks ei läinudki. Avapoolajal olid omad võimalused mõlemal meeskonnal, kuid siis väravaid lüüa ei suudetud. Teisel poolajal suuri võimalusi ei tekkinud kummalgi meeskonnal ja nii lepiti 0:0 viiki. 

Barcelona ja Lyoni mängus oli põnevust rohkem. Kui avapoolajal suutsid mõlemad meeskonnad võimalusi tekitada, siis teine poolaeg kulges selgelt Barcelonga taktikepi all. Vaatamata sellele ei suutnud Barcelona 25st võimalusest ühtegi ära kasutada ja nii lõppes ka see kohtumine 0:0 viigiga. 

Korduskohtumised nende meeskondade vahel leiavad aset 3. märtsil.

Enne mänge: 

Tänase jalgpalliõhtu põnevamaks kohtumiseks peetakse selgelt Liverpooli ning Bayerni vahelist kohtumist, kuna nii Liverpooli kui ka Bayerni ainsaks eesmärgiks on jõuda Meistrite liigas finaali. Kui Liverpooli hooaeg on olnud koduliigas vägagi korralik, siis Bayern on olnud suuremates raskustes, olles koduliigas endiselt Dortmundi Borussia seljataga.

Barcelona ja Lyoni vahelises kohtumises on selgeks favoriidiks Barcelona, kuid koduväljakul mngiv Lyon on kindlasti võimeline üllatusteks. Sel hooajal head mängu näidanud Lyon suutis alagrupiturniiril olla parem näiteks Manchester City'st ning hiljuti alistati koduliigas ka PSG.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles