Liverpooli ja Bayerni fännid protesteerisid ahnuse vastu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni fännid pragasid ahnete meeskondadega
Müncheni Bayerni fännid pragasid ahnete meeskondadega Foto: Phil Noble/Reuters/Scanpix

«Ahnus€l pole £iire» võis Liverpooli ja Müncheni Bayerni mängul lugeda publiku seas lahti rullitud plagudelt. Kahe meeskonna poolehoidjad ületasid omavahelised lahkhelid, et avaldada meelt meelistiimide poolt nõutavate liiga kallite piletihindade pärast, kirjutab Reuters.

Veebruar algas Inglismaa jalgpallisõpradele julgustava uudisega, kui kohaliku meistriliiga klubid leppisid omakeskis kokku, et järgmisel kolmel hooajal ei ületa võõrsilfännidelt liigamängudel pileti eest küsitav summa 35 eurot. Eurosarjade matšides, sealjuures Meistrite liigas, kokkulepe aga ei kehti. Nõnda saidki Liverpooli ja Bayerni fännid pahandada: «Võõrsilpilet: LFC 48£ (63 eurot – toim), FCB 55€» ja «Kakskümmend on küllalt»

Kui Bayerni poolehoidjad oma sektoris vastavasisulised plagud lahti rullisid, võtsid kodumeeskonna  toetajad need vastu südamliku aplausiga. Nagu piltidelt näha, ületas meeleavaldus ka fännipiire ehk plagud anti üle turvameesteliini Liverpooli pealtvaatajate hoida.

Bayerni toetajate jaoks pole tegu sugugi esimese korraga, mil taolist aktsiooni korraldatakse: 2015. aastal pahandati samamoodi Londoni Arsenaliga, kes nõudis külalisfännidelt pileti eest üle 70 euro.

Eilne Meistrite liiga kaheksandikfinaalide avamäng lõppes 0:0 viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles