Klopp: viik Bayerniga pole unelmate tulemus

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp eile James Milneit juhendamas
Jürgen Klopp eile James Milneit juhendamas Foto: Darren Staples / Sportimage/PA Images

Liverpooli ja Müncheni Bayerni eile Meistrite liigas tehtud 0:0 viik tähendab, et korduskohtumises Saksamaal vajab Liverpool edasipääsuks võitu või väravatega viiki. Seetõttu ei näe peatreener Jürgen Klopp põhjust suuremaks pahameeleks.

«Ma ei ole just sillas, aga mänguga igati leppinud,» sõnas Klopp kohtumise järel. «Polnud unelmate tulemus, aga päris hea.»

Peatreener jätkas: «Tegime enda elu otsustava sööduga täna keerulisemaks – 10-12 korda läks sinna lootustandev olukord. Suudame paremini mängida. Peaksime paremini mängima.»

Liverpool tegi matši peale kokku 15 pealelööki, kuid raamide vahele läks neist vaid kaks – üks Mohamed Salah’lt, üks Sadio Manelt.

«Esimesel poolajal olid meil parema võimalused,» hindas Klopp «Teiselt poolajalt ma ei mäletagi, et kummalgi meeskonnal oleks momente tekkinud. Selles mõttes ei olnud Meistrite liiga õhtu.»

Klopp rõhutas matšijärgses intervjuus, et 13. märtsil toimuvat kordusmängu silmas pidades on tegu võimalikest parima viigitulemusega. «Paar pole veel läbi – seda me ütlesime. Täna tuli luua vundament, mida korduskohtumises kasutada saame,» hindas sakslane. «Oli intensiivne mäng mõlemale meeskonnale. Aga mitte kohtumine, mida 20 aasta pärast veel meenutatakse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles