Galerii: vaadake, kuidas esimest korda elus suusad alla saanud kossutiimi leegionärid põhjamaise alaga hakkama said

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadama korvpallimeeskond tegi peaaegu kolmenädalaseks kiskuval võistluspausil vahelduseks Jõulumäel suusatrenni. See valmistas palju elevust tiimi mustanahalistele leegionäridele, kes panid suusad alla esimest korda elus.

Pärnu meeskonna leegionäridele Henri Wade-Chatmanile, Justin Alexander Alstonile ja Demetre Riversile valmistas põhjamaise ala katsetamine palju lõbu.

“Neile oli see uus kogemus,” jutustas pärnakate peatreener Heiko Rannula meeleolukaks kujunenud trennist. “Siledal maal seisid meie mustad poisid suuskadel ilusasti püsti, kuid mäest alla sõites oli neil tükk tegemist.”

Pärnu meeskonna juhendaja kinnitusel tunnistas nii mõnigi tiimi liige pärast teistsugust treeningut, et võiks tihedamini suuskadel metsa vahel tuhiseda. 

Rannula jutu järgi on suusatamas käimine trennirutiinile mõnus vaheldus. “Meil on päris pikk mängupaus ja üritame vahelduseks teha teistmoodi asju,” seletas ta. “Oleme käinud näiteks kergejõustikuhallis ja teinud Allar Raja juures sõudjate trenni.”

Selle nädala lõpus ja järgmise alguses loodab linna esindusmeeskond mängida ühe või kaks treeningmatši. “Üritame kodust või Lätist vastase leida,” ütles Rannula.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles