PM Seefeldis. Klaebo: mul ei ole Ustjugovi suhtes halbu tundeid

Andres Vaher, Seefeld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johannes Hoesflot Klaebo ja Sergei Ustjugov tõuklemas
Johannes Hoesflot Klaebo ja Sergei Ustjugov tõuklemas Foto: LISI NIESNER / REUTERS

Seefeldi MMi vabatehnikasprindiS maailmameistriks tulnud Johannes Høsflot Klæbo Vene suusastaari Sergei Ustjugovi käitumise peale vihaseks ei saanud.

Poolfinaalis toimus konflikt venelase Ustjugovi ja norralase Johannes Höfslöt Klaebo vahel - esmalt läksid mehed rajal pusklema, seejärel aga otsustas pärast sõidu lõppu Ustjugov ka käed kergelt käiku lasta. Klaebot antud tegevus aga ei kõigutanud. 

«See on sprint, kus võib taolisi asju ette tulla. Mina võtan juhtunut lihtsalt: et Ustjugov nii reageeris, näitab, et ta on heas hoos, edunäljane ja laupäevases võistluses kindlasti tugev,» rääkis Klaebo võistluste järgsel pressikonverentsil. 

Rahumeelselt olukorda suhtunud Klaebo kinnitas ka võistluse järgselt, et tema antud juhtimit isiklikult ei võta: «Mul ei ole tema suhtes halbu tundeid. Kõik on hästi. Vähemalt mul küll.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles