Sindi mehed päästsid koera pähe hunti, Aleksei Budõlin tšintšilja pähe... rotti

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tšintšilja.
Tšintšilja. Foto: JAANUS LENSMENT/POSTIMEES / PM/SCANPIX BALTICS

Eile sai laialdast vastukaja lugu hundist, kes külmast jõest päästeti ja koera pähe sülle soojenema võeti. Vahva päästeoperatsioon tõi endise Eesti judomaadleja ja praeguse judotreeneri Aleksei Budõlini kaasa Ilona Tootsile meelde, kuidas paar kord keset talve lumehangest tšintšilja päästis. 

«Kössitas teine, jäätükid uhke turris karva sees, otse lasteaia läheduses lumehanges ja nii me teda märkasimegi kui lapsele järgi läksime,» meenutas Ilona sotsiaalmeedias, kuidas ta koos Alekseiga abivajajat nägi. «Viisime ta ettevaatlikult lasteaeda sooja ja ta paigutati ilusti loodusnurka puuri toibuma.»

Lugu võttis aga ootamatu pöörde, kui selgus, et lumehunnikus kössitanud loom osutus oodatust hoopis teistsuguseks neljajalgseks. «Järgmisel päeval uurisin, kuidas eksootilisel loomakesel läheb,» jätkas Ilona. «Kasvataja vastas turtsatusega: «Nähh, see oli rott! Lasime ta õue vabaks.»» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles