Postimees TV: võidukas Žalgiris pole lootust play-offist maha matnud

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskond on Euroliigas küll alles 13. kohal, kuid pääsust kohamängudele ehk kaheksa parema sekka lahutab neid kuni kaks võitu. Viimati alistati koduväljakul 84:76 Podgorica Buducnosti.

Võitjate parimana viskas Brandon Davies 21 punkti. Marius Grigonis toetas teda 16 ja Thomas Walkup 14 silmaga. Buducnosti kõige kirkam kriit oli möödunud ööl Norris Cole 26 punktiga.

Liigatabelis paikneb Žalgiris üheksa võiduga 23 mängust alles 13. kohal. Play-off'ist ehk kaheksa parema hulka jõudmisest ollakse kamas vaid kahe võidu kaugusel. Buducnost on kuue võidu ja 17 kaotusega 15.

Koha play-offis kindlustas möödunud ööl Madridi Reali meeskond, kes oli 91:78 parem Müncheni Bayernist, kelle jaoks oli tegu hooaja 18. võiduga. Varasemalt oli koha kaheksa parema seas endale taganud liiga liider Istanbuli Fenerbahce (20 võitu, 3 kaotust), ses voorus liitus ka Moskva CSKA (samuti 18 võitu, 5 kaotust).

Seega on saadaval veel viis play-offi kohta. Põhihooaja lõpuni on jäänud seitse matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles