Järelvaadatav: tiitlikaitsja Saaremaa tagas otsustavas kohtumises pääsu finaalturniirile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Credit24 võrkpalli meistriliiga veerandfinaalseerias alistas tiitlikaitsja Saaremaa võrkpalliklubi otsustavas kolmandas kohtumises 3:1 (25:21, 25:23, 24:26, 25:19) Läti meeskonna Jekabpilsi Luši. Sellega tagas Saaremaa võimaluse osaleda järgmisel nädalavahetusel Tartu Ülikooli spordihoones nelja tiimi osalusel peetaval finaalturniiril. 

Enne mängu:

Saaremaa tõestas eile, et neljapäeval saadud 1:3 kaotus Jekabpilsi vastu oli tööõnnetus. Kodusaalis võeti kindel 3:0 võit, mis on seda märkimisväärsem, et seda suudeti vaatamata diagonaalründaja Siim Põlluääre kahvatule mängule kahes esimeses geimis.

«Võrkpall on tegelikult lihtne mäng,» oli Saaremaa peatreener Urmas Tali endale omaselt lahke kommentaare jagama, «tuleb serv korralikult vastu võtta ja rünnata nii, nagu kokku lepitud. Täna (eile – toim) see õnnestus. Nüüd puhkame ja üritame samast kohast homme (täna – toim) ilma keskendumist kaotamata jätkata.»

Võitjate parim oli Eddie Rivera, kes tõi meeskonnale 12 (+10) punkti, aga lisaks sellele oli väga kindel ka vastuvõtul (72 protsenti). Rauno Tamme lisas 10 (+8), Harri Palmar ja kolmandas geimis Siim Põlluäärt asendanud diagonaalründaja Samuel Boehm 7 punkti. 

Kaotajate poolel tõi nurgaründaja Eriks Voronko 13 (+6) punkti. Täiesti kinni suudeti võtta Jekabpilsi diagonaalründaja Janis Medenis, kelle arvele jäi kolme geimiga vaid 6 punkti kasuteguriga -2.

Finaalturniirile kindlustasid eile pääsme kahe mängu kokkuvõttes TalTechi alistanud Tartu Bigbank ja samuti kahe mängu arvestuses Tallinna Selveri seljatanud Pärnu võrkpalliklubi. Viimases paaris lähevad täna algusega kell 14 Riias samuti otsustavas kohtumises vastamisi Rakvere võrkpalliklubi ja Läti esiklubi Riia Tehnikaülikool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles