PM Seefeldis. Saarepuu on iseenda otsuses pettunud

Andres Vaher, Seefeld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anti Saarepuu.
Anti Saarepuu. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti suusakoondise treener Anti Saarepuu tunnistas, et paarissprinti võinuks tänu paremale seisundile sõita Marko Kilbi asemel Karel Tammjärv. Ent oleksid ei maksa. Eesti võistkond sai Seefeldi MMil 12. koha.

«Eks me tegime selle valiku, et Raido (Ränkel - toim) peab seda sõitu vedama ja vedas seni kuni suured suusariigid käigu juurde panid. “Olen enda otsuses pettunud. Kes ei riski, see šampust ei joo. Risk oli, et Karel tegi eile rasketes tingimustes sõidu, rada oli pehme ja võistlus lõppes peale lõunat. Lootsin, et Marko veab paremini välja, aga ise ka analüüsin veel siiani, mis moodi oleks võinud teha,» sõnas Saarepuu.

Ta kinnitas, et võistkonna komplekteerimine pole just kergemate killast. «Kuidagi ei õnnestu. Eelmisel aastal Pyeongchangis olid koosseisus Marko ja Karel ning Karel väsis ära, Marko vedas jälle väga hästi välja. Kuidagi on nii, et üks või teine alati logiseb.»

Mida teha aga meeste teatesõiduga? «See valik tuleb keeruline ja raske. Väike lootus oli, et Markot saaks hea sõidu korral ka teatesõidus kasutada, aga pigem ei.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles