Sõber ülistab Jõesaare edus oma hoolealust Kullamäed

Silver Tabo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Sõber.
Andres Sõber. Foto: Margus Ansu

Aastatel 2006–2017 Rakvere Tarva korvpallimeeskonda vedanud Andres Sõbra sõnul ei saanud Janari Jõesaar oma mängumasinat nende juures kõige paremini tööle, mistõttu liikus ta ühe hooaja järel Tartu Ülikooli meeskonnaga, kelle eesotsas oli toona veel Gert Kullamäe. Sünnilinnas mängimine andis Sõbra hinnangul Jõesaarele tagasi õige hingamise ning seda suuresti tänu Kullamäele.

«Gerdiga nad sobisid minu arvates ilusti kokku. Kuna mina ja Kuusmaa (Rapla Avise korvpallimeeskonna endine peatreener – toim) oleme võibolla natuke sellised karmima olemisega treenerid, siis võibolla me polnud niivõrd hästi tema meele järgi,» meenutas pärast USAs õpingute pooleli jätmist esmalt 2015. aasta sügisel Raplas treeninud, kuid hooaja alguses hoopis Tarvaga liitunud Jõesaare konarlikku korvpallurikarjääri jätkumist kodumaal.

«Gert oli Tartus minu arvates väga hea suhtumisega treener ning nendel see keemia seal niivõrd hästi sobis. Eestis on ikkagi Kullamäel see kõige suurem teene, et ta sai temast selle parima välja – ega ta poleks muidu Kalev/Cramosse ka jõudnud. Jõesaarele oli suur loterii see Kullamäega kokku sattumine,» kiitis Sõber endist enda hoolealust, kes liitus teadupärast hiljuti 47-aastase mängijana Eesti teises liigas mängiva Kadrina Karude korvpallimeeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles