Tottenhami peatreenerit süüdistatakse ebasündsas käitumises

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mauricio Pochettino kohtunikega vaidlemas.
Mauricio Pochettino kohtunikega vaidlemas. Foto: CARL RECINE / Action Images via Reuters

Inglismaa Jalgpalli Liit (FA) süüdistab Tottenhami peatreener Mauricio Pochettinot ebaviisakas käitumises, millele võib järgneda karistus. 

Tottenham kaotas nädalavahetusel Inglismaa kõrgliigas 1:2 Burnleyle. Pochettino lähenes pärast kohtumise lõppu väga agressiivselt peakohtunik Mike Deani poole ning lisaks sellele vaidles ta korduvalt kohtumise jooksul mängu neljanda kohtunikuga. Argentiinlane ise tunnistas samuti pärast kohtumist, et ületas piiri ning ta vabandas Deani ees.

Pärast kohtumist uskus Pochettino, et selline käitumine karistust siiski ei too:«Ma nõustun kõigega, mida jalgpalliliit selle kohta ütleb, aga ma loodan, et nad ei lähe otsusega liiga kaugele.»

Nüüd avaldas Inglismaa jalgpalliliit, et Tottenhami peatreener on siiski süüdistuse saanud. «Mauricio Pochettino sai karistada oma käitumise ning sõnavara kasutamise eest väljakul ning pärast kohtumist ka mängijate tunnelis. Ootame temapoolset kommentaari hiljemalt neljapäevaks,» avaldas FA.

Hetkel pole teada, milline karistus Pochettinole süüdi mõistmise puhul määratakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles