Tipphetked: eurokohast unistav Atalanta tegi kodus Fiorentinal selja prügiseks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Itaalia jalgpalli kõrgliiga Serie A jätkus 26. mängudevooruga, kui Atalanta alistas koduväljakul lähirivaal Fiorentina 3:1.

Mäng algas väljakuperemeeste jaoks aga šokiga, sest Luis Muriel viis Fiorentina juba kolmandal minutil juhtima. Puhkepausile läksid üheväravalises eduseisus hoopis võõrustajad, sest 28. minutil oli täpne Josip Ilicic ja kuus minutit hiljem Alejandro Gomez. Lõppseisu vormistas 59. minutil Robin Gosens.

Atalanta kerkis liigatabelis seitsmendaks, olles kogunud 41 punkti. Sama palju punkte on kirjas ka kuuendal ja kaheksandal kohal olevatel meeskondadel, vastavalt Rooma Laziol ja Torinol. Fiorentina langes kümnendaks ja jätkab 36 punktiga.

Kogu mäng järelvaadatav:

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu: 

Koduväljakul mängiv Atalanta hoiab Serie A liigatabelis kaheksandat kohta, olles kogunud 38 punkti, kuid kaotanud kaks järjestikust kohtumist. Fiorentina asub 36 punktiga üheksandal kohal, seejuures pole viimases seitsmes mängus kaotusekibedust tundma pidanud. Kuuendast ehk Euroopa liiga kohast jääb Alatanta maha kolme ja Fiorentina viie silmaga.

Fiorentina head minekut tõestab veel karikasari, kus poolfinaalis saadi suisa 7:1 jagu Romast. Kahemängulises poolfinaalis kohtutakse just Atalantaga – esimene mäng jäi möödunud kolmapäeval 3:3 viiki. Atalanta ja Fioretina hooaja esimeses omavahelises Serie A lahingus teenis koduväljakul pallinud Fiorentina 2:0 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles