Tipphetked: Hardeni uskumatu seeria jätkus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Korvpalliliigas NBA alistas Houston Rockets võõrsil 115:104 Boston Celticsi.

Houston poolelt tegi resultatiivse mängu James Harden, kes viskas 42 punkti, aidates koduklubi viienda järjestikuse võiduni. Harden tabas kuus kolmepunktiviset ning sai 40 või enam punkti kirja juba 24. korda sel hooajal. Eric Gordon lisas võitjate poolelt 32 punkti.

Bostoni parim oli Kyrie Irving 24 silmaga. Viimasest kuuest mängust on Boston kaotanud nüüd viis. Houston on sel hooajal võitnud 38 ja kaotanud 25 kohtumist, mis annab neile läänekonverentsis viienda koha. Boston on 38 võidu ja 26 kaotusega idakonverentsis samuti viies.

Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Enne mängu:

Boston asub 38 võidu ja 25 kaotusega idakonverentsis viiendal kohal, Houston on kogunud 37 võitu ja 25 kaotust ning hoiab omakorda läänekonverentsis viiendat positsiooni. Bostonil on käsil ühemänguline, Houstonil aga neljamänguline võiduseeria. Kumb seda pikendab?

Kõnealused meeskonnad on tänavusel hooajal kohtunud korra, kui 27. detsembril teenis 127:113 võidu Houston. Üleplatsimeheks kerkis 45 punkti visanud Houstoni staar James Harden, Bostoni parim skooritegija oli 23 silmaga Kyrie Irving. 

Mullu hooaja kõige väärtuslikumaks mängijaks nimetatud Hardeni käimasoleva hooaja keskmised näitajad on muljetavaldavad: 36,6 punkti, 6,6 lauapalli, 7,7 resultatiivset söötu ja 2,2 vaheltlõiget. Eelmises mängus Miami Heati vastu viskas Harden 58 punkti. Poolesaja punkti piiri on habemik tänavusel hooajal ületanud 23 mängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles