Coppa Italia poolfinaalivõti on poolaka käes

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krszysztof Piatek on  AC Milani ridades näidanud väga head väravavaistu
Krszysztof Piatek on AC Milani ridades näidanud väga head väravavaistu Foto: Spada/Lapresse / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Täna peetakse Roomas Stadio Olimpicol Itaalia jalgpallikarika esimene poolfinaalmatš. Vastamisi lähevad Rooma Lazio ja AC Milan.

AC Milanil on viimasest Serie A mängust hea 3:0 võit Empoli üle ette näidata, kuid tänaõhtusel võõrustajal pole viimasel ajal nii hästi läinud. Lazio kukkus välja Euroopa Liigast, jäädes kahe mängu kokkuvõttes alla Hispaania klubile Sevilla. Samuti on ta kaotanud kaks viimast Itaalia meistrsiarjamängu, viimati jäädi alla Genoale.

Coppa Italia veerandfinaalides olid mõlemad meeskonnad kerged autsaiderid. Lazio alistas penaltiseerias teise Milaano klubi Interi ning AC Milan oli parem Napolist. Seda suuresti tänu Poola internatsionaalile Krszysztof Piatekile. 23-aastane poolakas on AC Milani tähe Gennaro Gattuso arvates ka tänaõhtuse vutilahingu võtmemängija.

Poola rahvuskoondise mängija liikus Genoast arvatavalt 35 miljoni euro eest AC Milanisse pärast seda, kui oli 19 mängus löönud koguni 13 väravat.  Piatek lõi mõlemad AC Milani väravad ka Itaalia karikavõistluste veerandfinaalis Napoli vastu.

Korduskohtumine peetakse 24.aprillil Milaanos. Teises poolfinaalis peavad oma esimese mängu homme Fiorentina – Atalanta. Itaalia karikavõitja selgub 15.mail Roomas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles