PM Seefeldis. Rootsi neiu kiirus pani Johaugi imestama

MAAA
, Postimees Grupi peaprodutsent
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«See oli imeline! Seni minu karjääri parim sõit!» rõõmustas 19-aastane rootslanna Frida Karlsson Postimehele antud intervjuus. Kahekordne juunioride maailmameister võitis Seefeldis hõbemedali, pakkudes kõva konkurentsi teise MM-tiitli võitnud Therese Johaugile.

«Tundsin end juba enne tugevana ja sõidu ajal samuti. Keskendusin vaid enda sõidule ning seepärast sõitsingi nii kiiresti,» rääkis Karlsson. 

Veel kolm kilomeetrit enne lõppu oli Karlssoni kaotus Johaugile vaid 4,5 sekundit, ent taganttulija eelis ning vaheaegade teadmine aitas norralannal kiirust koguda. Finišis edestas Johaug Karlssonit 12,2 sekundiga.

«Täna oli tõesti raske. Võitlesin iseendaga kogu aja ning mul oli väga keeruline. Frida sõit vaimustas mind. Ta on mulle varemgi silma jäänud, sest ta on väga hea ja kiire suusataja. Pärast juunioride MMi tulla siia ja medal võtta! Imeline!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles