Serbia vägilane jättis Thunderi taas võiduta

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikola Jokic
Nikola Jokic Foto: MATTHEW STOCKMAN / AFP

Korvpalliliigas NBA alistas Denver Nuggets möödunud ööl 121:112 Oklahoma City Thunderi.

Taaskord tegi Nuggetsi eest suurepärase mängu Nikola Jokic, kes kogus 36 punkti ning tabas otsustavatel hetkedel viis vabaviset. Lisaks suurele punktisaagile jagas Serbia keskmängija kümme korvisöötu. Selle hooajal 13. kolmikduublist jäi Jokicil puudu üks lauapall.

Thunderi poolelt oli resultatiivseim 25 punkti visanud Paul George, kes aitas meeskonna 18-punktilisest kaotusseisust mängu tagasi. Nuggets ja Thunder on sel hooajal kohtunud kolm korda ning kõik mängud on võitnud Denveri klubi.

Toronto Raptors alistas Pascal Siakami 25 ja Kawhi Leonardi 21 punkti toel Boston Celtics 118:95. Raptors on nüüd koduväljakul suutnud Celticsist jagu saada kõik viimased kaheksa mängu. Koduväljakul on Raptors sel hooajal võitnud koguni 26 ning kaotanud kõigest kuus kohtumist. Idakonverentsis hoiab meeskond Milwaukee Bucksi järel teist kohta. Boston Celtics on viies.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles