Andrus Veerpalu poja dopinguskandaalist: ei tea, ei oska öelda (5)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seefeld, Suusatamise MM, Andrus Veerpalu määrdelaua taga
Seefeld, Suusatamise MM, Andrus Veerpalu määrdelaua taga Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti suusalegend Andrus Veerpalu on tänase dopinguskandaali, millesse on segatud tema poeg Andreas Veerpalu ja ka hoolealune Aleksei Poloranin, valguses jäänud Eesti ajakirjanikele kättesaamatuks. Minimaalse kommentaari sai Veerpalult kätte Ilta Sanomat.

IS kirjeldab kõnet Veerpalule, kus esimene küsimus oli, kas üks viiest kinni peetud sportlasest oli tema poeg Andreas. Järgnes pikk vaikus. «Ma ei tea. Ma ei oska öelda,» kõlas lõpuks vastus.

Täpsustava küsimuse peale ütles Veerpalu, et ta ei saa praegu eriti rääkida ja katkestas kõne ajakirjanikuga.

Tänases Postimehes rääkis Veerpalu suhtest pojaga: «Räägime ja näeme iga päev, aitan tal suuski valida ja vastavalt seisule trenne sättida. Kahjuks sundis haigus palju võistlusi ära jätma ja praegune seis ei ole seetõttu kiita. 30 kilomeetri suusavahetusega sõidu starti minek sisaldas ka omajagu riski, aga kui juba MMil oled, siis ei taha ju niisama oodata. Loodetavasti jääb ta tervis nüüd pidama.»

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles