Galerii: Tallinna Kalev andis Kalev/Cramole vinge lahingu, aga kaotas napilt

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Martin Müürsepa juhendatav Tallinna Kalev/TLÜ sai napi kaotuse Kalev/Cramolt, jäädes valitsevale Eesti meistrile alla 92:93.

7.31 enne neljanda veerandaja lõpusireeni oli Tallinna Kalev 73:83 kaotusseisus, misjärel tuli nende poolt 15:0 (!) spurt ning 3.09 enne lõppu juhtis «väike Kalev» hoopis 88:83. Punkt-punkti heitluses jõudis Kalev/Cramo Chavaughn Lewise kaugviske toel viigiseisuni. 27 sekundit enne lõppu olid tablool numbrid 91:91. 

Arnett Moultrie (Kalev/Cramo) tegi seejärel aga vea Taylor Staffordile (Tallinna Kalev), kes realiseeris kahest vabaviskest ühe. Järgmisel rünnakul pääses õnnega pooleks vabaviskejoonele Lewis, kes viskas mõlemad sisse. Tallinna Kalevil jäi viimaseks rünnakuks üheksa sekundit, mille jooksul korvi ei sündinud.

Kalev/Cramo koosseisu ei mahtunud Janari Jõesaar, kes lõi mõne päeva eest käed Hispaania kõrgliigaklubi Tenerifega. Donaldas Kairyse hoolealustest oli resultatiivseim 19 punkti visanud Reggie Lynch, Tallinna Kalevi parimaks skooritegijaks kerkis 20 silma kogunud Ronald Eric McGhee juunior. Vaata protokolli siit.

Loe ka: «Tartu alistas Rapla ja tõusis liigatabelis kuuendaks»

Vaata Olybet Eesti-Läti korvpalliliiga turniiritabelit siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles