Eesti ametnik määrati eurosarja finalistide kohtumisele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raili Ellermaa
Raili Ellermaa Foto: Jana Pipar / EJL

Eesti jalgpalliametnikud teenindavad märtsi lõpus erinevaid olulisi euromänge, kui delegaatidena ollakse ametis naiste Meistrite liigas ja U17 EM-valikturniiril.

Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) koondiste mänedžer Raili Ellermaa (pildil) on määratud delegaadiks 20. märtsil toimuvale kõrgetasemelisele naiste Meistrite liiga veerandfinaalkohtumisele, kus on vastamisi eelmise hooaja finalistid Olympique Lyonnais (FRA) – VfL Wolfsburg (GER).

EJLi infrastruktuuri juht Targo Kaldoja on 20. kuni 26. märtsini delegaadina ametis U17 EM-valikturniiri eliitringis Šotimaal. Lisaks võõrustajate noortekoondisele võtavad turniirist osa Poola, Venemaa ja Portugal.

Delegaat on vastaval mängul UEFA kõrgeim esindaja, kelle ülesandeks on tagada matši sujuv läbiviimine vastavalt reeglitele ja koostada ülevaade kõigist korralduslikest asjadest. Vajadusel lahendab delegaat probleeme ja teeb kriitilistes olukordades otsuseid.

Foto: Jana Pipar/EJL

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles