Madridi Reali kapten Ramos sai UEFA-lt kahe mängu pikkuse karistuse

Aleks Lesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos teenis Amsterdamis kollase kaardi.
Sergio Ramos teenis Amsterdamis kollase kaardi. Foto: WOLFGANG RATTAY / REUTERS

Madridi Reali kapten Sergio Ramos sai UEFA-lt karistada, kuna teenis meelega kollase kaardi.

Ramos tegi sihiliku vea kollase kaardi teenimiseks Meistrite liiga 1/16-finaali avakohtumises Ajaxi vastu. Parajasti oli käimas 89. minut ja Madird oli võõrsil kohtumist juhtimas 2:1 kui Ramos Kasper Dolbergi vastu vea tegi, et jätta vahele korduskohtumine Ajaxi vastu ning olla veerandfinaalis ilma kaartideta.

Pärast kohtumist küsiti Ramose käest, kas antud viga oli sihilik, mille peale hispaanlane vastas: «Ma valetaksin, kui ma ütleksin, et ma ei teinud seda viga meelega sellisel eesmärgil.»

Uefa otsustas selle peale aga Ramost karistada kahe mängu pikkuse keeluga, mis tähendab seda, et Madridi kapten jääb siiski eemale veerandfinaali avakohtumisest, kui Real peaks sinna jõudma.

Ramos ise võttis aga pärast karistuse avaldamist oma sõnu tagasi:«Kui ma ütlesin, et tegin seda meelega, siis ma mõtlesin puhtalt vea tegemist. Ma ei mõelnud kollase kaardi saamist. Seis polnud sel hetkel turvaline ning soovisin ohtu selle veaga vältida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles