OTSE Kanal 2 erisaade: kogu tõde dopingust (6)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 18.55 on Kanal 2s «Reporteri» erisaade veredopinguga patustanud Eesti suusatajatest. Karel Tammjärv ja Andreas Veerpalu tunnistasid end veredopingu tarvitamises süüdi. Eksklusiivne materjal Austriast Seefeldist.

Tammjärve sõnul pakkus veredopingu idee talle välja treener Mati Alaver. Teate peale visati Mati Alaver välja Reformierakonnast ja president kaalub temalt teenetemärkide äravõtmist.

Tervet Eestit šokina tabatud uudise valguses toob «Reporter» täna vaatajateni sündmuste viimased arengud Austriast ja Eestist.

Erisaates saavad sõna eksperdid, tunnistajad ja sportlased. Toome vaatajateni värske ja eksklusiivse materjali Austriast Seefeldist, kus on kohal Marko Kaljuveer ja Karl Mihkel Eller. Tallinnas raporteerivad Kanal 2 reporterid Marian Võsumets, Heelia Sillamaa. Saatejuht on Jürgen Fogel.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles