Galerii: Sprindis oli eestlannadest parim 16. koha saanud Regina Oja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Otepääl peetaval laskesuusatamise IBU karikasarja etapil oli eestlannadest 7,5 kilomeetri sprindis parim Regina Oja, kes sai 16. koha. 30 parima hulka jäi ka 26. tulnud Meril Beilmann.

Võitis prantslanna Chloe Chevalier ajaga 22.18,1. Teine oli sakslanna Janina Hettich (+5,2) ja kolmas samuti sakslanna Juliane Frühwirt (+12,9). Lamamistiirus kahel korral eksinud Oja läbis püstitiiru puhtalt ja kaotas võitjale lõpuks 53,9 sekundit.

«Sõiduga jään täna rahule. Sain alguses Tuuli taga sõita, kui tema oli oma viimasel ringil ja mina esimesel. Teine ring oli ehk see kõige raskem, aga muidugi püstitiirus lastud null andis jõudu viimaseks ringiks,» analüüsis Oja enesetunnet rajal.

«Laskmise poole pealt, kaks eksimust on sprindis ikka palju ja seda rajal tagasi ei sõida, kuid kokkuvõttes väga hea pingutus,» lausus Oja ning lisas, et tunneb heameelt kohale tulnud publiku üle. «See on väga tore, kõik elasid kaasa. Ergutamist oli kuulda nii siin kui ka rajal. Hea on näha, et Otepääle on kohale tulnud palju rahvast ja meie tegemised lähevad neile korda!»

Meril Beilmann läbis tiirud ilma eksimusteta ning oli 26. (+1.20,7). Tuuli Tomingas eksis lamades kahel ja püstitiirus ühel korral ning sai 31. koha (+1.38,6). Mõlemas tiirus kolmel korral vääratanud Johanna Talihärm sai 50. koha (+3.22,1). Kadri Lehtla tegi kolm möödalasku püstitiirus ja lõpetas 52. kohal (+3.33,0). Grete Gaim eksis lamamistiirus neljal ja püstitiirus kahel korral ja sai 65 lõpetaja seas 56. koha (kaotust 3.50,5).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles