Sordo: kui saaksin valida, siis eelistaksin võita Kataloonias

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Reedel algab autoralli MM-sarja kolmas etapp, mis peetakse Mehhiko kruusateedel. Vaata Postimehe vahendusel kell 19.30 algavat Mehhiko ralli tutvustavat saadet.

Mehhiko rallil teeb hooaja avastardi Dani Sordo, kes tunneb ennast väidetavalt paremini küll asfaldil, aga on kruusateedel saavutanud silmapaistvaid tulemusi ning oli aasta eest Mehhikos teine. Hispaanlane tahab kindlasti möödunud hooaja tulemust korrata ning võib-olla koguni parandada, sest tegu on ühe tema lemmikralliga.

«Tahaksin juba Mehhikos võita, aga kui ma valida saaksin, eelistaksin võita hoopiski Kataloonia rallil, sest see annaks pealtvaatajatele kõige parema elamuse,» ei teinud Sordo oma plaanidest saladust.

Toyota Yarisega kahel rallil startinud Kris Meeke on mõlemad rallid lõpetanud kuuenda kohaga, kuid arenemisruumi muidugi on. Meeke tahab tänavu kindlasti oma viiele rallivõidule lisa teenida, kuid huvitav fakt on, et Tommi Mäkinen kergitas Meeke’ile Toyota ralliprogrammi plaane juba 2015. aastal.

"Mõnikord on mul tunne, et olen lõpuks õigel ajal õiges kohas," ütles Meeke, kes on huvitaval kombel WRC sarjas kaasa teinud vaid kolm täispikkuses hooaega ning loodab, et on oma nüüdse töökohaga löönud naelapea pihta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles