Madridi Reali kapten Ramos: ma ei löönud Messit meelega näkku

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi ja Sergio Ramos
Lionel Messi ja Sergio Ramos Foto: Manu Fernandez / AP

Madridi Reali kaitsja Sergio Ramos väitis, et ei soovinud El Classico käigus meelega Lionel Messit näkku lüüa. 

Intsident leidis aset esimese poolaja viimastel minutitel, kui Messi Ramoselt palli kätte saada üritas. Õhku hüpanud Ramos tegi käega kerge löögiliigutuse Messi suunas, mis tabas Barcelona mängijat otse näkku. 

«Sellised asjad juhtuvad mängu käigus, ma ei tahtnud Messit meelega näkku tabada. Igaljuhul tundus, et tema sai väga kõvasti haiget, sest ta jäi koguni maha lamama,» rääkis Ramos pärast kohtumise lõppu.

«Kohtunik tegi selle olukorra kohta oma otsuse. Selle otsuse valguses minu arvamus selle olukorra kohta ka lõppeb,» avaldas Ramos arvamust. Kohtunik selles olukorras midagi määruste vastast ei näinud ning Ramos pääses olukorrast puhtalt.

Küll aga oli olukorrast teissugune arvamus algselt maha lamama jäänud Messil, kes end püsti ajades agressiivselt Ramose juurde tormas ning sõnu vahetama hakkas. Mehed panid ka pead kokku, kuid siis tuli kohtunik neid lahutama.

Barcelona võitis kohtumise Ivan Rakitici väravast 1:0. Nüüd on Barcelona kogunud Hispaania kõrgliigas 60 punkti, millega ollakse ka liigat juhtimas. Madridi Real on 48 punktiga kolmandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles