Hamilton: Ferrari on meist sel aastal sammu võrra ees

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton Ferrari esisõitja Sebastian Vetteliga
Lewis Hamilton Ferrari esisõitja Sebastian Vetteliga Foto: ANDREJ ISAKOVIC / AFP

Valitsev maailmameister Lewis Hamilton kiitis testipäevade järel Ferrari masinat, arvates, et see on sammuvõrra Mercedesest ees. 

«Eelmisel aastal jõudis Ferrari testile masinaga, mis oli päris hea. Sellel aastal on olukord aga veelgi parem. Aga meie jaoks ei ole sellest midagi hullu. Meile meeldib, kui me saame kellegiga võidu kihutada,» rääkis Hamilton Sky Sportsile.

«Selline asi innustab meid rohkem tööd tegema, milles pole midagi halba. Me peame suutma areneda, aga õnneks teame, kuidas seda teha. Küsimärke on muidugi alati õhus,» rääkis Hamilton.

«Tean, et me ei ole viimase kahe nädala jooksul suutnud Mercedesest just parimat välja võtta. Õigemini pole masin töötanud päris nii, nagu see ideaalis võiks töötada. Üritame selle kallal natuke vaeva näha,» rääkis Hamilton.

Kui Hamiltonilt uuriti hooaja vahel tehtud uuenduste kohta, lausus valitsev maailmameister lõpetuseks: «Ferrari on meist hetkel ühe sammu võrra eespool. Tavaliselt kui alustad hooaega teistest veidi parema masinaga, on seda hooaja lõpuni lihtne konkurentsis hoida. Eks aeg näitab, mis saama hakkab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles