Pere Leib sõitis Lätti

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Pere Leib.
Tartu Pere Leib. Foto: Margus Ansu

Tartu Pere Leib naases täna paarinädalaselt mängupausilt ja suundub Lätti, et kahel järjestikusel päeval pidada Schenker liiga kohtumisi. Täna õhtul võõrustab kell 19:00 tartlasi Daugavpils Universitate ja homme 19:30 Ozolnieki/Poliurs.

Vahepealne aeg on möödunud võistkonna liikmetele erinevalt. Rainer Vassiljev, Martti Juhkami (esimese nädala) ja Rait Rikberg osalesid Eesti koondise tegemistes, Artis Caics lõunanaabrite omas.  Ülejäänud seltskond treenis innukalt Oliver Lüütseppa käe all.

Samuti on toimunud üks vangerdus meeskonna koosseisus. Juba pea kuu tagasi lõpetati leping Valerijs Lomakinsinga ja võistkonnaga on liitunud eelmisel hooajal fännide lemmiku tiitliga pärjatud Lauris Iecelnieks. Kas ja millised muudatused see võistkonna meeleolus ning mängus toob näitab juba aeg.

Igal juhul on tegemist kahe äärmiselt olulise mänguga ning samuti annab see ülevaate meeskonna seisust enne 9-10. detsembril toimuvat Eesti karikavõistluste Final Four-i.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles