Modric: Madridi Real igatseb Ronaldot

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo ja Luka Modric - siin veel koos Madridi Realis mängides.
Cristiano Ronaldo ja Luka Modric - siin veel koos Madridi Realis mängides. Foto: Andres Kudacki / AP

Madridi Reali poolkaitsja ning maailma parimaks jalgpalluriks valitud Luka Modric on veendunud, et Real igatseb Cristiano Ronaldot. 

«Rääkides sellest, mida Cristiano Ronaldo meie ning kogu klubi jaoks tegi siis pean tunnistama, et igatseme Cristianot,» rääkis Modric BBC-le enne Meistrite liiga kohtumist Ajaxi vastu.

«Klubi soovis, et teised meeskonna liikmed suudaksid sarnaste tegudega hakkama saada, nagu Ronaldo seda tegi. Hetkel pole see aga lihtsaks ülesandeks kujunenud. On keeruline leida kedagi, kes lööb hooajaga 50 väravat. Meil piisaks kahest-kolmest mängijast, kes suudaksid hooajaga lüüa 15 väravat, aga meil hetkel lihtsalt ei ole selliseid mehi,» rääkis Modric.

«Sel aastal on see meie suurimaks probleemiks. Näiteks Barcelona vastu karikamängus oli meil palju võimalusi, aga me ei suutnud neid ära kasutada. Kui ise ära ei löö, siis varem või hiljem löövad vastased,» lausus Modric.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles