Anti Saarepuu: ka mulle võib karistus tulla (1)

Tartu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuna Anti Saarepuu (vasakul) oli ametlikult Karel Tammjärve treener, võib ka teda oodata karistus.
Kuna Anti Saarepuu (vasakul) oli ametlikult Karel Tammjärve treener, võib ka teda oodata karistus. Foto: Tairo Lutter

Eesti suusakoondise peatreener Anti Saarepuu tõdes Elmari raadio hommikuprogrammile antud usutluses, et rahvusvaheline antidopinguagentuur võib karistada ka teda.

Enda sõnul rohkem kui kohutava nädala selja taha jätnud Saarepuu tõdes, et praegu on raske öelda, kuida asjad edasi hargnevad, kuid nagu talle oli öelnud üks dopingupatustest, Karel Tammjärv, peaks uurimine kestma paar kuud, mille järel peaks selguma ka sportlastele määratavad karistused ja sanktsioonid.

«Ka mulle võib karistus tulla, sest olin ametlikult Kareli treener,» ütles Saarepuu. «Rahvusvahelisel antidopinguagentuuril on punktid, kus ka sportlase treener võib karistada saada, aga täpsemalt praegu ei tea.» 

Ühtlasi kinnitas Saarepuu, et on endiselt ametis Eesti murdmaasuusakoondise peatreenerina ning vaatamata läbi elatule ei kiirusta vastu võtma otsust, et treeneritööle joon alla tõmmata. Samuti kordas Saarepuu varemgi öeldut, et kõik tema enda saavutused sportlasena on tulnud keelatud ainete abita.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles