Galerii: pühapäeval uut hooaega alustav Tammeka tutvustas meeskonda

Kaspar Koort
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eeloleval pühapäeval peab uue hooaja esimese liigamängu Tartu JK Tammeka, kui algusega kell 13 võõrustatakse Sepa jalgpallikeskuses kõrgliigasse tõusnud Maardu linnameeskonda. Kolmapäeva õhtul esitleti V konverentsikeskuses Tammeka tänavuse hooaja naiskonda ja meeskonda.

Kahe hooaja vahepeal on Tammeka jaoks kõige olulisemad vangerdused toimunud ründe- ja kaitseliinis. Mullu Premium liigas 21 väravat kõmmutanud ja selle aasta alguses ka Eesti A-koondises debüteerinud kesktormaja Tristan Koskor oli siirdumas laenulepingu alusel Indoneesia kõrgliigaklubisse Padangi Semen, kuid viimasel hetkel jäi tehing katki ning Koskor naasis Eestisse. Meeskonna esitlusel teda siiski kohal ei olnud ja nagu tõdes Tammeka tegevjuht Kristjan Tiirik, siis suure tõenäosusega Koskor tänavu klubi ei esinda.

Küll on Tartus tagasi Tammeka oma kasvandik Albert Prosa, kes on samuti tuntud oma hea väravavaistu poolest - 2017. aastal FCI Tallinnas mängides kerkis ta 27 tabamusega liiga edukaimaks väravakütiks.

Tammeka kaitseliinist on lahkunud keskkaitsja Silver Grauberg ning mullu hooaja teisel poolel FC Florast laenul olnud vasakkaitsja Henri Järvelaid. Tammeka poolehoidjate suureks rõõmuks otsustas klubiga aga uue lepingu sõlmida mullu kõik mängud algusest lõpuni kaasa teinud Soome kodakondne Akim Sairinen, samuti sai täna teatavaks, et selleks hooajaks tuleb laenule teine Flora vasakkaitsja Kevin Aloe, samuti sai esitlusel näha 19-aastast Nigeeria kaitsemängijat Frankline Okoyet, kes seni esindas Soome klubi  KuPS-i U19 võistkonda.

Pikemalt kirjutame Tammeka uue hooaja plaanidest reedeses Tartu Postimehes!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles