Vihane Neymar valas UEFA roppustega üle

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PSG - Manchester United.
PSG - Manchester United. Foto: JULIEN DE ROSA / EPA

Manchester United alistas eile Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumises 3:1 PSG ning pääses tänu võõrsil löödud värava reeglile veerandfinaali. Otsustava värava lõi 94. minutil penaltist Marcus Rashford. Selline stsenaarium ajas endast välja kohtumist tribüünilt jälginud PSG superstaari Neymari.

Manchester United läks mängu 30. minutiks 2:1 juhtima. See seis oli soodne PSG-le, sest avamäng Old Traffordil võideti 2:0. Küll aga kõnniti õhkõrn jääl, sest United vajas edasipääsuks vaid ühte väravat.

90. minutil mängis Presnel Kimpembe karistusalas käega, mida peakohtunik Damir Skomina algul ei märganud, kuid VARi abil määras siiski penalti. 11 meetri karistuslöögi realiseeris Rashford. Seejärel pidas Inglismaa suurklubi PSG lõpusurvele vastu ja kirjutas taas jalgpalliajalugu.

Neymar oli pärast kohtumist tulivihane. «See on häbiväärne,» kirjutas ta Instagrami, kuhu lisas kuvatõmmise väidetavast käega mängust. «UEFA eest vaatab videokorduseid neli venda, kes ei tea jalgpallist mitte midagi. Käega mängu lihtsalt ei eksisteeri! Kuidas sa saad selja tagant käega mängida? Ahh.. minge te ka per**e.»

Kuvatõmmis Neymari Instagramist.
Kuvatõmmis Neymari Instagramist. Foto: Instagram

Nii avamängu kui eilset kohtumist tribüünilt jälginud Neymar ei saanud vigastuse tõttu koduklubi aidata.

Mestrite liiga kaheksandikfinaalis on endale praeguseks koha taganud Ajax, Porto, Tottenham ja United. Järgmisel nädalal selguvad veel neli edasipääsejat, misjärel loositakse 15. märtsil veerandfinaalpaarid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles