Saksamaa rahvuskoondisest välja löödud Thomas Müller: mida rohkem sellest mõtlen, seda vihasemaks lähen!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller.
Thomas Müller. Foto: Imago/ScanPix

Saksa tähtmängija Thomas Müller ei suuda leppida, et teda ja kolme kauaaegset mängukaaslast rahvuskoondisest välja arvati ning pildus teravaid kriitikanooli peatreener Joachim Löw’i ja Saksa jalgpalliliidu aadressil.

Löw teatas teisipäeval, et Mülleri, Jerome Boatengi ja Mats Hummelsi mängud rahvuskoondises on mängitud.

«Mida rohkem sellele mõtlen, seda vihasemaks mind länen sellepärast, kuidas kõik juhtus. Kõige rohkem ei suuda ma aga aru saada otsuses viidatud lõplikkusest. Mats, Jerome ja mina suudame endiselt mängida tipptasemel,» kurjustas Müller Twitteris postitatud videos.

Müller on mänginud rahvuskoondises 100 mängu ning löönud 38 väravat. Lisaks mängisid tema, Boateng ja Hummels võtmerolle kui Saksamaa tuli 2014. aastal maailmameistriks.

Müller kritiseeris ka Löwi otsuse avalikustamise stiili. «Kohe pärast seda kui kuulsime peatreeneri otsust, andsid jalgpalliliit ja sealne pressiesindaja lehtedele eelnevalt valmiskirjutatud ütlused. See, kuidas seda tehti, ei olnud minu meelest ilus,» ütles Müller.

Löwi otsuse võis tingida nukralt kulgenud möödunud suvine MM ning soov uuendada rahvsukoondise ridu.

Saksamaa alustab EMi valiksarja 24. märtsil võõrsil Hollandi vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles