Jari-Matti Latvala seadis Mehhiko rallil kõrge eesmärgi

Toimetas Kris Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala.
Jari-Matti Latvala. Foto: PAU BARRENA / AFP

Autoralli MM-sarja üldarvestuses pärast kahte etappi alles üheksandal kohal asuv Jari-Matti Latvala sihib Mehhikos hooaja esimest poodiumikohta.

Toyota rallimeeskonna sõitja Latvala teenis hooaja avaetapil Monte Carlos viienda koha punktid, kuid Rootsis jäi ta sootuks punktideta. Latvala on kahe etapiga kogunud kümme silma ning jääb meeskonnakaaslasest, MM-sarja üldliidrist Ott Tänakust maha juba 37 punktiga. Kolmas Toyota sõitja Kris Meeke on 21 punktiga neljandal kohal.

Mõistagi pole Latvala hooaja algusega rahul. «Mul ei ole olnud kõige parem hooaja algus. Ootasin paremat,» lausus kogenud soomlane videointervjuus. «Ma sain viienda koha Monte Carlos ja tegin sõiduvea Rootsis, kus ei järginud oma sõidustiili ja pingutasin üle. Tahtsin liiga palju, aga nüüd ootan põnevusega Mehhikot, kus tahan näidata puhast, rahulikku sõitu, mis loodetavasti toob poodiumikoha.»

Latvala parim koht Mehhiko rallilt pärineb aastast 2016, kui ta teenis rallivõidu. Kokku on ta Mehhikos jõudnud poodiumile kolm korda. Mullu sai Latvala seal aga kaheksanda koha.

Mehhiko ralli testikatse algab Eesti aja järgi täna kell 18. Ralli esimene ehk 1,14 km pikkune publikukatse leiab aset ööl vastu reedet kell 4.08. Avakatset näeb ka Postimehe ja Kanal 12 vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles